Είστε εδώ

Mobile Apps

Όλες οι έρευνες σε διεθνές επίπεδο συμφωνούν στο ότι τα επόμενα 2 με 3 χρόνια οι εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα (smartphones) θα υπερκεράσει την αντίστοιχη παραγωγή για τους κλασσικούς Η/Υ που έχουμε στα γραφεία μας!

Εντυπωσιακό είναι επίσης το στοιχείο ότι σε δεκάδες χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου η πρόσβαση στο Διαδίκτυο γίνεται αποκλειστικά από τα κινητά τηλέφωνα μιας και δεν υπάρχουν υποδομές δικτύωσης παρά μόνο αυτές των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Αν επιθυμείτε παράλληλα με την δημιουργία της ιστοσελίδας σας για τους επιτραπέζιους Η/Υ μπορούμε να δημιουργήσουμε για σας και την αντίστοιχη βελτιστοποιημένη για κινητά τηλέφωνα ιστοσελίδα (mobile site). Ακόμα και αν έχετε ήδη δημιουργήσει την ιστοσελίδα σας μπορούμε να κατασκευάσουμε ανεξάρτητα την έκδοση για τις κινητές συσκευές.

Αξιοποιούμε τις σύγχρονες καλές πρακτικές (best practices) στον σχεδιασμό ιστοσελίδων ειδικά για πρόσβαση από κινητή συσκευή ώστε να αναδεικνύεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας στην περιορισμένη σε μέγεθος οθόνη. Ο χρήστης που επιθυμεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας από το κινητό του έχει την δυνατότητα εύκολα, γρήγορα και απλά να προσπελάσει εν κινήσει τις πιο βασικές υπηρεσίες.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων που έχουν κατασκευαστεί για επιτραπέζιους Η/Υ είναι ακατάλληλες για πρόσβαση από κινητό τηλέφωνο. Περιέχουν μεγάλο όγκο περιεχομένου που ενώ στην οθόνη του Η/Υ δεν δημιουργεί πρόβλημα, στην περιορισμένη σε διαστάσεις οθόνη του κινητού τηλεφώνου είναι δύσκολο για τον χρήστη να βρει την πληροφορία που αναζητά. Επιπρόσθετα, η μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων πέρα από την καθυστέρηση στην πλοήγηση και την άσχημη εμπειρία χρήσης, επιβαρύνει με αυξημένα κόστη σύνδεσης τον λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας του επισκέπτη της ιστοσελίδας σας.
Για όλους τους παραπάνω λόγους η δημιουργία μιας βελτιστοποιημένης έκδοσης της ιστοσελίδας σας για κινητά είναι σήμερα επιβεβλημένη! Όλα τα γνωστά sites έχουν ήδη αρχίσει να προσφέρουν τις ιστοσελίδες τους για κινητές συσκευές (YouTube, Facebook,Twitter,imdb.com,Wikipedia,Flickr,Weather.com...) Εσείς...;;;
Μην μένετε πίσω στις εξελίξεις, κάθε επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της πρέπει από σήμερα να έχει αυτό που αύριο θα είναι ο κυρίαρχος τρόπος πρόσβασης στο Διαδίκτυο!

Απογειώστε στο μέγιστο την εμπειρία χρήσης των διαδικτυακών υπηρεσιών της επιχείρησής σας μέσω "έξυπνου" κινητού τηλεφώνου (smartphone)! Η GlobalTech σήμερα έχει την τεχνογνωσία να δημιουργήσει για εσάς μία εξειδικευμένη εφαρμογή για smartphones.

Οι εφαρμογές για smartphones προσφέρουν αποκλειστικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για την επιχείρησή σας αφού αξιοποιούν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των κινητών συσκευών. Ο χρήστης έχει πάντα μαζί του την κινητή συσκευή σε αντίθεση με τον Η/Υ!

Μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρει αποκλειστικά μια εφαρμογή για smartphones είναι οι εξής:

  • Αυτόματη τηλεφωνική κλήση από το κινητό του πελάτη σε τηλέφωνο της επιχείρησής σας για άμεση επικοινωνία και υποστήριξη. Αντίστοιχα, αυτόματη αποστολή σύντομου μηνύματος (SMS) και e-mail από το κινητό του πελάτη που επιτρέπει την προσωποποιημένη και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες της επιχείρησής σας καθώς και την εύκολη δημιουργία πελατολογίου με πραγματικά στοιχεία όπως τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου.
  • Εντοπισμός της πραγματικής γεωγραφικής θέσης του επισκέπτη της ιστοσελίδας σας μέσω του smartphone, παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών με βάση την τοποθεσία (location-based services). Αν η επιχείρησή σας διαθέτει υποκαταστήματα παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να βλέπει αυτόματα στοιχεία από τα πιο κοντινά σε αυτόν υποκαταστήματα.
  • Εμφάνιση της επιχείρησής σας στο χάρτη του smartphone του επισκέπτη σε πραγματικό χρόνο. Αποθήκευση της τοποθεσίας των καταστημάτων σας στο κατάλογο των τοποθεσιών του smartphone για μελλοντική αναφορά.
  • Πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο, αν το smartphone διαθέτει δέκτη GPS. Το smartphone καθοδηγεί τον πελάτη αυτόματα από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται μέχρι την πόρτα της επιχείρησής σας!!!
  • Εύκολη διάδοση της εφαρμογής σας από τον ίδιο τον πελάτη στους γνωστούς συγγενείς και φίλους του με ένα κλικ. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα μέσα από το smartphone του να προτείνει την εφαρμογή σας στους γνωστούς του στέλνοντας αυτόματα ένα απλό σύντομο μήνυμα (SMS)! Ο παραλήπτης του SMS έχει την δυνατότητα με ένα κλικ να εγκαταστήσει αυτόματα την εφαρμογή σας στο κινητό του! Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για την επιχείρησή σας από τη διαφήμιση που κάνουν οι ίδιοι οι πελάτες σας!!

 

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής έχοντας διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της με γνώμονα τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς.

Περισσότερα

GlobalTech newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τις νέες μας προσφορές