Είστε εδώ

Service H/Υ/Laptop/Server

Η πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας σας εγγυάται την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος σας. Η διάγνωση της  βλάβης των  ΗλεκτρονικώνΥπολογιστών, Server,Laptop και ή επισκευή τους για την σωστή λειτουργία τους, είναι ένας από τους τομείς δραστηριοποίησης της Globaltech. Είμαστε σε θέση να επαναφέρουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, την ομαλή και σταθερή λειτουργία του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας.

Όλες οι επιχειρήσεις διαθέτουν μηχανογραφικό εξοπλισμό, που εξαρτούνται σε ένα μεγάλο βαθμό από αυτόν. Η δυσλειτουργία της μηχανογράφησης ή η απώλεια δεδομένων μπορεί να έχει άσχημες συνέπιες για την ίδια την επιχείρηση.
Η προμήθεια εξοπλισμού και κάθε είδους hardware και περιφερειακών, είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τις μοναδικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες μιας επιχείρησης. Καθώς το βασικό συστατικό κάθε επιτυχημένης μηχανογραφικής υποδομής είναι ο εξοπλισμός που την απαρτίζει βάση των αναγκών της.

Η Globaltech ουσιαστικά επενδύει δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης και πλήρη τεχνική υποστήριξη. Οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν σας παρουσιάζει ο φορητός ή ο σταθερός σας υπολογιστής, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε. Φροντίζουμε να σας δίνουμε λύσεις εκεί που οι υπόλοιποι σας απογοητεύουν.

  Αναβάθμιση λογισμικού (φορμάτ)

  Αφαίρεση κακόβολου λογισμικού

  Επισκευή μητρικής

  Αντικατάσταση οθόνης

  Επισκευή κάρτας γραφικών

  Αλλαγή σκληρού δίσκου

  Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας

  Αναβάθμιση Hardware

  Αντικατάσταση πληκτρολογίου

  Αντικατάσταση τροφοδοτικού

  Επισκευή Tablet

Η εμπειρία του προσωπικού μας εξασφαλίζουν αφ' ενός μεν τη σωστή ενημέρωσή σας για τον τύπο της βλάβης, αφ' ετέρου δε σας προστατεύουν από περιττά έξοδα και ταλαιπωρία. Όσον αφορά τον υπολογιστή σας φροντίζουμε πάντα για το καλύτερο. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε πάντα ανταλλακτικά ποιότητας όταν πρόκειται για επισκευές hardware. Κάθε επισκευή PC γίνεται αποκλειστικά με αξιόπιστα ανταλλακτικά, δηλαδή ανταλλακτικά απόλυτα συμβατά με τον υπολογιστή σας και εγγυημένης ποιότητας. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι ύστερα από κάθε επισκευή μας ο υπολογιστής σας θα λειτουργεί και πάλι άψογα, σαν καινούργιος.

 

 

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής έχοντας διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της με γνώμονα τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς.

Περισσότερα

GlobalTech newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τις νέες μας προσφορές