Είστε εδώ

Softone

Η Soft One Technologies Α.Ε. δημιουργήθηκε, στελεχώθηκε και αναπτύσσεται από κορυφαίους ειδικούς στο επιχειρησιακό λογισμικό. Απευθύνεται σε εταιρίες που απαιτούν λύσεις, πρόοδο και ιδέες από τα πληροφοριακά τους συστήματα. Εταιρίες που επιδιώκουν να γίνουν ικανότερες να επιβιώνουν, να προσαρμόζονται στο περιβάλλον και να κινούνται πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά στον τομέα τους.

Στη SoftOne επιδιώκουμε και πετυχαίνουμε ποιοτικό αποτέλεσμα ανάλογο με την 26ετή εμπειρία μας.
Το αποτέλεσμα αυτό βασίζεται στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε, στα πρότυπα ανάπτυξης, στις μελέτες εργονομίας, στον ποιοτικό έλεγχο, στο σχεδιασμό της εκπαίδευσης, στην ταχύτητα της υποστήριξης και βέβαια στους ανθρώπους μας: Ταλαντούχους και έμπειρους επαγγελματίες που ξεχωρίζουν καθώς και αξιόπιστους συνεργάτες, επιλεγμένους σχολαστικά. Σχηματίζουμε έτσι μία συμπαγή ομάδα, ικανή να πετυχαίνει σταθερά αυτό που δεσμεύτηκε.
Θεωρούμε αποστολή μας να παρέχουμε άρτιες εφαρμογές και υπηρεσίες στο χώρο του business software. Βάζουμε μπροστά μας σαν μέτρο την ικανοποίηση του πελάτη, που πρέπει να κερδίζει αποτέλεσμα, δραστικό, ποιοτικό και μακροχρόνιο. Αυτό είναι το μέτρο της δικής μας επιτυχίας.

Στη SoftOne ερευνήσαµε εξαντλητικά τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης για ενιαία και συγκεντρωτική διαχείριση των πληροφοριών, λειτουργιών και διαδικασιών που δηµιουργούν προστιθέµενη αξία σε κάθε ενέργεια.
Αναπτύξαμε λύσεις που ελαχιστοποιούν άσκοπες επαναλήψεις και μειώνουν ουσιαστικά το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθός και το εύρος των δραστηριοτήτων της.

 

Πληρότητα

Το Soft1 είναι το μόνο ελληνικό πληροφοριακό σύστημα που ενοποιεί σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργίες E.R.P., Μισθοδοσίας, Διαχείρισης Προσωπικού, C.R.M., Επιχειρηματικών Διαδικασιών και Διασφάλισης Ποιότητας.

Σύμμαχος & εμπνευστής της επιχειρηματικής σας δράσης

Απλότητα & Ευχρηστία   

Οι εφαρμογές Soft1, χάρη στην εµπνευσµένη σχεδίασή τους, δηµιουργούν ένα περιβάλλον εργασίας µε αφοπλιστική απλότητα. Oι χειρισµοί είναι ήδη γνωστοίστους χρήστες και είναι κοινοί στις διάφορες εργασίες. Η Soft One Technologies A.E. ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2002 με στόχο την αποκλειστική ενασχόληση με business software, τις υπηρεσίες και τεχνολογίες που σχετίζονται με αυτό.

Ταχύτητα

Με ξεκάθαρη λογική στα παράθυρα, τις εργασίες και τους χειρισµούς, ο τρόπος διεκπεραίωσης των λειτουργιών γίνεται αυτονόητος και οδηγεί σε γρήγορη ολοκλήρωση, χωρίς επαναλήψεις, σύγχυση και απορίες.

 

Πληροφόρηση

Η έγκαιρη πληροφόρηση, η αξιοπιστία και η εµπιστοσύνη που επιτυγχάνεται µε τις εφαρµογές της SoftOne απαλλάσσουν τους χειριστές από το άγχος της διεκπεραίωσης και παροτρύνουν στην εφαρµογή της πολιτικής της επιχείρησης και στην πιο αποδοτική αξιοποίηση του χρόνου τους.

 

Προσφέρει καινοτομικές ολοκληρωμένες λύσεις για τη μηχανογράφηση επιχειρήσεων που στοχεύουν στην πολύπλευρη και αποδοτική αξιοποίηση των μηχανογραφικών τους συστημάτων στο σύγχρονο, σύνθετο και διευρυμένο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στο Δ.Σ. της SoftOne μετέχουν καταξιωμένα στελέχη του χώρου της πληροφορικής που συνετέλεσαν σημαντικά στη διάδοσή της στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Το προσωπικό της εταιρίας αποτελείται από εξέχοντα στελέχη με μακρόχρονη εμπειρία σε κάθε φάση ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής και παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Εμπειρία και αποτέλεσμα
    

Οι εφαρμογές της SoftOne είναι αποτέλεσμα της 26ετούς εμπειρίας στην ανάπτυξη εφαρμογών για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Η φιλοσοφία της εταιρίας εστιάζει στην παροχή πραγματικά σύγχρονων, ολοκληρωμένων λύσεων που καλύπτουν τις λειτουργικές απαιτήσεις και ταυτόχρονα ενσωματώνουν την παροχή υπηρεσιών.

Εξασφαλίζουν την κρίσιμη λειτουργικότητα ξεχωριστά για κάθε επιχείρηση και ακόμη καλύπτουν ειδικές διαχειρίσεις.

Πρωτοποριακή, αποκλειστική τεχνολογία
    

Νέα αποκλειστική τεχνολογία που εγγυάται σημαντική βελτίωση στο περιεχόμενο, τη στιβαρότητα και το βαθμό ευχρηστίας των εφαρμογών.

Αξιοποιήθηκαν οι σύγχρονες δυνατότητες των μοντέρνων βάσεων δεδομένων και των τεχνολογιών Διαδικτύου, για ταχύτητα, ευελιξία, απεριόριστη επεκτασιμότητα και μακροβιότητα καθώς και οι εξελίξεις στις τηλεπικοινωνίες.

Μοναδική παροχή υπηρεσιων
    

Αποκλειστική τεχνολογία, μεθοδολογία και διαδικασίες παροχής υπηρεσιών μέσω Διαδικτύου, που ελαχιστοποιούν την ανάγκη φυσικής παρουσίας στελεχών υποστήριξης και μηδενίζουν το χρόνο αποκατάστασης λειτουργίας.

Ουσιαστική οικονομία για την επιχείρηση σε κάθε μορφή πόρων και βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε στάδιο χρήσης του μηχανογραφικού της συστήματος.

Soft1 Open Enterprise Prime & Prime Plus (cloud)

Φανταστείτε πόσο πιο αποτελεσματικά θα μπορούσε να λειτουργεί η επιχείρηση σας εάν είχατε στη διάθεση σας τα απαραίτητα εργαλεία για να εξυπηρετείτε άριστα τους πελάτες σας και να λαμβάνετε τις καλύτερες αποφάσεις, αυξάνοντας συνεχώς τις πωλήσεις σας.


Soft1 Open Enterprise Books

Το Soft1 Open Enterprise Books ικανοποιεί πλήρως, ακόμη και τις πλέον σύνθετες απαιτήσεις λογιστικής διαχείρισης που πρέπει να αντιμετωπίσει κάθε σύγχρονη επιχείρηση, μετατρέποντάς την σε μία απλή και αποδοτική διαδικασία.


Soft1 Open Enterprise CRM (cloud)

H κατανόηση και εξυπηρέτηση των πελατών σας ως άτομα και όχι ως απρόσωπα τμήματα της αγοράς, αποτελεί μονόδρομο. Η παροχή εξαιρετικής εμπειρίας σε κάθε πελάτη ξεχωριστά είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την ανάπτυξη των πωλήσεων σας.


Soft1 Open Enterprise Value

Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης, χρειάζεται να “ανοίξει” τη λειτουργία της σε συνεργάτες, προμηθευτές και υπαλλήλους.


Soft1 Open Enterprise Prime & Prime Plus

Στη σημερινή πραγματικότητα, "μικρή ή μεσαία επιχείρηση" δε σημαίνει "απλές ή περιορισμένες ανάγκες". Οι μικρές και γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες έχουν να αντιμετωπίσουν την ίδια πολυπλοκότητα με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις.


Soft1 Μισθοδοσία

H εφαρμογή Soft1 Μισθοδοσία ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο και σε διαρκή βάση όλες τις διατάξεις νόμων και φορολογικών υποχρεώσεων σχετικά με τη μισθοδοσία εργαζομένων, όσο περίπλοκες και εάν είναι αυτές.


Soft1 200

Η σειρά Soft1 200 αποτελεί την ιδανική λύση για τη λειτουργία των λογιστικών γραφείων και την αποδοτικότερη αντιμετώπιση των σύνθετων αναγκών τους.


Soft1 Open Enterprise CRM

Για κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από την οργάνωση, το μέγεθος και το αντικείμενο δραστηριότητας, η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες της είναι στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της.


Soft1 Classic Edition

Soft1 300, Soft1 ERP

Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει την παραγωγικότητα της.


Σελίδες

Εμπορικές Εφαρμογές

Ενημερώστε μας για την ημερομηνία και ώρα που θέλετε να έρθει τεχνικός μας στο χώρο σας.

Επικοινωνια

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής έχοντας διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της με γνώμονα τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς.

Περισσότερα

GlobalTech newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τις νέες μας προσφορές